Zona spa,
per relaxar-se
i gaudir de l'aigua

La zona spa
està situada a
la planta baixa del Castell

Bany de vapor,
spa i dutxa
amb efecte pluja

Spa amb una capacitat
de fins a sis persones,
1600 litres d’aigua

A l'hivern
disfruta del contrast...
amb un bany calent

A més, els terres d’aquesta zona
són calents per donar confort,
amb terra radiant

Zona spa

La zona spa està formada per dues àrees principals: el bany de vapor i el spa.

Spa amb capacitat de 1600 litres d’aigua. El sistema de recirculació d’aigües es realitza mitjançant una platja perimetral on l’aigua omple fins a vessar el vas d’aquesta mini piscina. També consta de seients a vàries profunditats per acomodar fins sis persones i inclou una bancada per estirar-se.

L’efecte hidromassatge del spa s’aconsegueix amb 42 sortides d’aire al terra i als seients i 5 jets a les parets del vas. La sala a on està instal.lat aquest spa disposa d’una zona d’estada on estirar-se i relaxar-se després del bany i unes vistes al casc antic proporcionades per grans finestrals. Degut a que tota aquesta zona geogràfica és molt freda perquè ens trobem a l’Alt Berguedà i els hiverns són molt gèlids, els terres d’aquesta zona són de terra radiant.

Hem preparat un recinte on prendre banys de vapor dins d’una cambra bovejada de 19m2 i amb una capacitat de fins a vuit persones on s’hi pot fer un relaxant bany a una temperatura ambient de 42ºC. El vapor d’aquest bany s’envia barrejat amb essència d’eucaliptus per aclarir les vies respiratòries.

A la sortida de la cambra de banys hi ha una dutxa amb efecte pluja per refrescar-se i tonificar la musculatura.

Si el que voleu és cuidar-vos i relaxar-vos encara més, a la nostra zona de spa disposareu de serveis de massatges. Un servei professional, discret i atent us atendrà. Contacteu amb nosaltres si voleu sabes més informació.

Vols fer una reserva? Reservar

"Regala El Castell"

Vols fer un regal especial? Regala una estada inoblidable!