Contacte / Reserves

Envieu aquest formulari de contacte per a qualsevol consulta i/o observació que ens vulgueu fer, així com per fer la reserva de la vostra estada a El Castell de la Pobla de Lillet. Sino també podeu contactar amb nosaltres per telèfon ( Tel.: +34 654 35 84 37 ) o correu electrònic ( info@castellpobladelillet.com ):(consulta i/o observació que ens vulgueu fer)


(en el cas de voler fer una reserva si us plau indiqueu el número de persones a allotjar, i la data d'entrada i sortida en la que esteu interessats)

Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

 

TURBIANS SCP d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal i el Reglament de Desenvolupament de la LOPD 1720/2007, ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades exigides. Les dades recollides a través del formulari o les adreces de correu electrònic disponible a la pàgina web, seran objecte de tractament per donar curs a la seva petició i remetre-li informació comercial que puguin ser del seu interès, per qualsevol mitjà i en qualsevol suport, inclosos els mitjans electrònics, sobre els nostres productes i promocions. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició expressats en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades, mitjançant comunicació escrita tramesa a la següent adreça postal: Av. de l'Estatut nº130, 08191 Rubí, o bé enviar un correu electrònic a info@castellpobladelillet.com, juntament amb la documentació que se li requereixi.