Turisme rural
de luxe,
confort i benestar

Castell construït l'any 1297,
totalment reformat i habilitat
com a allotjament rural

La capacitat total
és de 20 persones
en 9 habitacions

S’entregaran les claus
a un responsable del grup
i tot el Castell restarà a la vostra disposició

Totes les comoditats:
spa, menjador
i sala d'estar

Grans espais de reunió,
la noblesa de les parets configuren
un entorn distingit i exclusiu

Descripció

Turisme rural de luxe, en un Castell construït l'any 1297, totalment reformat i habilitat com a allotjament rural. Amb totes les comoditats: zona d'aigües (spa), 9 confortables habitacions (totes amb bany), ampli menjador, cuina,... Amb aquesta pàgina web us volem donar a conèixer aquest equipament i l'entorn en que es troba, perquè la vostra estada a la Vall de Lillet sigui d'allò més confortable.

La casa està situada al casc antic de la Pobla de Lillet. En un edifici aixecat sobre les runes de l’antiga fortalesa erigida per la dinastia dels Mataplana l’any 1297.

La restauració realitzada l’ha convertit en un establiment completament equipat per celebracions i estades per grups de fins a 20 persones (però resta a disposició un total de 24 llits). Està formada per nou habitacions amb bany propi, una àmplia zona de cuina-menjador, sala d’estar i una zona d’aigües per relaxar-se. Els criteris seguits durant la restauració han respectat els panys de la paret procedents de la llera dels rius Llobregat i Aritja. Per contrarestar l’aspror de la pedra, s’ha col·locat tarima de roure en tots els terres de cada una de les estances d’El Castell. D’altra banda però, per no perdre protagonisme a aquests dos elements originaris tant nobles s’ha triat el color blanc per la resta de paraments immobiliaris. El confort queda assegurat mitjançant un sistema de radiadors alimentat per una caldera. La sala d’estar, element clau de trobada, s’ha equipat amb una llar de foc i una televisió de gran format com a elements protagonistes. Tot i així, les habitacions disposen de televisió d’ús individual connectades a la televisió per cable de la Pobla de Lillet.

La situació dins del casc urbà posa a disposició dels hostes d’El Castell una variada oferta de serveis: comerços, restauració, oci, etc.

Estades Parelles

El Castell també es pot gaudir en parella reservant una habitació doble amb bany privat. Envieu-nos un correu electrònic a info@castellpobladelillet.com i escriviu a l’assumpte les següents paraules: “Relax al Castell” i deixeu-vos sorprendre!

Enviar mail!

Alta Novetats Castell

Vols rebre les nostres notícies i novetats a la teva bùstia de correu? Envia'ns un correu electrònic a info@castellpobladelillet.com i escriu a l’assumpte “Alta Novetats Castell“.

Alta Novetats Castell
Vols fer una reserva? Reservar

"Regala El Castell"

Vols fer un regal especial? Regala una estada inoblidable!